Menu

Despre Noi

Scurt Istoric

Farmacia a fost infiintata in 1993 la initiativa doamnei Antonie Valeria – Farmacist Primar, proprietar de farmacie.

In 1997 s-a infiintat salonul de infrumusetare si intretinere corporala, Belladonna, iar in 2001 a fost infiintata farmacia Selena cu profil in medicina alternativa, indeosebi homeopatie, fiind prima farmacie si unica din judet care are acest profil.

Farmacia este membra a patronatului farmaceutic roman, iar farmacistii sunt membrii ai colegiului farmacistilor din Romania.

Personal

Personalul a fost selectat din randul farmacistilor cu nivel profesional foarte ridicat, selectia facandu-se pe baza empatiei si compasiunii aratata fata de bolnav precum si criterii profesionale foarte solide, de ale caror sfaturi utile suntem convinsi ca veti fi multumiti.

Imbinam in mod armonios, tineretea specialistilor cu experienta farmacistilor mai in varsta. Specialistii nostri beneficiaza de conditii de munca excelente, dotari corespunzatoare pentru prepararea medicamentelor si pentru buna desfasurare corespunzatoare activitatii farmaceutice.

Misiune

Fiind proprietatea unui farmacist, misiunea nu s-a axat pe partea comerciala a businessului ci pe oferirea de servicii de inalta calitate, misiunea noastra regasindu-se in urmatoarea deviza: Empatie, compasiune, daruire, profesionalism.

Respectul pentru bolnavi a fost criteriul cel mai important pentru a putea face fata climatului concurential de multe ori foarte ostil farmaciilor private. Noi nu oferim carduri, reduceri, oferim preturi corecte si servicii de inalta calitate, satisfactia clientilor fiind criteriul care primeaza in serviciile acordate.